2 gruopvækkende sandheder om bedemænd

Skrevet for sjov af din lokale bedemand i Frederiksberg.
Vi er arkitekterne bag nogle af dine værste erindringer: et svagt oplyste begravelse hjem, prydet med blomster, og normalten nu afdøde ældre relative eller familiens ven udstillet for alle at gawk . For de sidste syv år, har min opgave været atgenskabe den samme scene hundredvis hvis ikke tusindvis af gange.

Mit arbejde som bedemand har udsat mig for en del af livet, som er altid i vores sind, men at vi bestandigt lukket ud. Og ja, det bliver grimt selvom det er en begravelse eller bisættelse…

Her er to andre bedemænd der kan anbefales hvis du leder i Århus eller Hillerød:
http://bedemandhillerød.dk/
http://bedemandårhus.dk/

 

 

#1. Balsamering er mere grusom end du tror

Først og fremmest, forsøger vi virkelig at være blid og respektfuld med organer som muligt. Men i sidste ende,processen med at få en krop klar til visning er noget de fleste normale mennesker ville kalde “mareridtsagtige.”

Det første skridt til balsamering nogen er at kontrollere papirarbejde for at sikre den person, vi har bordet er faktisk denperson vi er meningen for at balsameredet er overraskende almindeligt hospital eller plejehjem til at give os den forkertekrop. Efter at vi desinficere kroppen og begynde en proces kaldet indstilling funktioner, hvor vi udgør og manipulerepersonens ansigt for at give dem at “bare sovende” udseende. Da dine øjne har en tendens til fordybning i hovedetobduktion, satte vi i ringe plastik kopper kaldet eye caps for at undgå at sunkne look. Caps har også lidt plastic kamme, atgrave ind i dine øjenlåg holde dem fra popping åben under visning. Mens der ville blive betragtet som hylende morsommei, siger, en Adam Sandler film, det er virkelig slags ting, vi forsøger at undgå.

Næste, vi tager en enhed kaldet en nål injektor og skyde en nål og tråd til dit tandkød. Vi tråd nålen omkring din øvre oglavere kæbe (og nogle gange op gennem din septum) til at holde munden lukket og centreret. Vi benytter også lejlighedentil at pakke din næse, endetarmen og skeden (eventuelt) med bomuld at forhindre “lækage” i kisten.
Du vil blive overrasket over hvordan vandtætte din krop ikke.
Det næste skridt er arteriel balsamering. Vi tager to cannulas og indsætte dem i en større arterie og vene normalt dinfælles carotis og interne jugularis og derefter dræne blodet, erstatte det med en cocktail af balsamering væske og vandkaldet formalin. Vi massere kroppen til at lindre rigor mortis og skubbe formalin i væv, som undertiden kan skubbeblodpropper i andre områder af kroppen, og kan forårsage erektioner hos mænd. Nogle gange, lindrer presset sig naturligtefter et par timer. Andre gange, vi har at gaffatape den optimistiske gentleman’s woody til hans ben, at det ikke er endistraktion under visning.
Når det er gjort, Aspirér vi din bughulen. Når du dør, blodet puljer i dine organer og arteriel balsamering fjerner kun enbrøkdel af din krops blod. Vi også gøre dette for at fjerne forskellige andre kropsvæsker som urin eller afføring, der ikke varudvist når du døde (hvilket helt sker). For at gøre dette skal bruge vi en vakuum-lignende enhed kaldet en betjent sug, derhar en enorm 20-tommer nål toppet med et af disse tips, der helt ikke er baseret off middelalderlige tortur enheder:

Embalmers levering

“For fanden, hvor er den store aflæsse!”

Vi indsætte nålen over din navle og derefter feje det gennem din tarm (“lufte”) for at suge alt ud. Under en af de førsteembalmings jeg nogensinde har gjort, jeg var ikke opmærksom, og betjent sug fik bakkes op. Jeg havde glemt at sætte den maske, du skulle bære, når jeg trak den tilstoppede indsugningsventil, det sprøjtes agterstavn overalt, herunder imin mund.

Ja, velkommen til min verden.

#2. Vi kan reparere næsten alt

Hovedparten af mennesker, der kommer ind i vores hjem har mindst én åben-kiste visning, selv for dem, der vælgerkremering. Dette kan udgøre et problem på grund af den overvældende antal meget voldelige måder du kan . Vi havdeet drab offer, der var blevet stukket ned over en halv snes gange og derefter sat i brand. Vi har haft en deprimerende rækkemennesker med selvforskyldt skudsår hovedet og brystet. Jeg har selv beskæftiget sig med en halshugning. Og med meget undtagelser, de har alle haft åbne kisterOg endda et par af marionet begravelser! Eller de kunne have været, hvis nogen nogensinde tog denne mulighed. Menmeget gør nogensinde.

Restaurering er som meget kunstart, som det er en videnskab, og med en god bedemand, der er meget lidt der ikke kanfastsættes. Vi har en bred vifte af værktøjer til vores rådighed, afhængigt af hvad der skal gøres. Nogle af ting er temmeliggrundlæggende, som dækker blå mærker og skærer med voks og kosmetik. Hvis personen, der havde store skader deres hoved, kan vi genopbygge store dele af deres kraniet ved hjælp af en speciel type af kit, voks eller gips i Paris. Vi kanvedhæfte afhuggede lemmer ved hjælp af specielle materialer til at genopbygge

Comments are closed.